Allaboutcows er stiftet af Mads Holm Danielsen i maj 2013.

Virksomhedens idegrundlag:

“Allaboutcows markedsfører og sælger specialprodukter som fodertilskud til landbrugssektoren i ind- og udland. Produkterne som markedsføres er udelukkende produkter som dokumenterbart giver merværdi til vores kunder”

Mads Holm DanielsenMads Holm Danielsens baggrund for at drive virksomheden er følgende:

Har siden sin fødsel været beskæftiget omkring kvæg, dels som selvstændig landmand i 10 år, som fodersælger og direktør i grovvarebranchen, som kvægavlsrådgiver såvel i international sædselskab som skandinavisk kvægavlsforening, og ikke mindst som mineralrådgiver i over 6 år hos en af de store mineral leverandører i Danmark.

Derudover er Mads Holm Danielsen initiativtager til importen af Heatime produkterne i Skandinavien, og dette arbejde har givet Mads Holm Danielsen megen stor rejseaktivitet såvel i Norge, Sverige og også Tyskland.

På disse rejser ude hos de enkelte landes mælkeproducenter er der vendt og set mangt og meget.

Sætningen:

“Bonde taler til bonde høres ofte, og det er for virksomheden essentiel at kommunikationen slår igennem til den enkelte mælkeproducent.”

Via Mads Holm Danielsen indsigt i avlsarbejdet, kombineret med de tiltag der er sat i gang vedr. management gør også at fokus på helhedsløsninger er høj.

Kontakt Mads Holm Danielsen på mobil +45 2146 2046 eller via kontaktformularen

BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable